24/7 Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι

Search
Close this search box.

Το oxygonospiti.gr είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα οδηγός για την παροχή οξυγονοθεραπείας στο σπίτι.

Στόχος του είναι να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη των ασθενών για ενημέρωση σχετικά με τη παροχή συμπληρωματικού οξυγόνου στο σπίτι.

Μέσα από τις σελίδες του oxygonospiti.gr

Ο επισκέπτης
έχει τη δυνατότητα να βρει άμεσα πιστοποιημένο προμηθευτή οξυγονοθεραπείας, στην περιοχή που τον ενδιαφέρει απλά με ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ κτλ

Ο επαγγελματίας υγείας βρίσκει νέους πελάτες απλά με την καταχώρηση του.
Δώστε  τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βρίσκουν πληροφορίες για εσάς και τα προϊόντα σας, όταν σας χρειάζονται.

Προβάλετε άμεσα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης σας μέσα από τις σελίδες του oxygonospiti.gr

Καθιερωθείτε στη συνείδηση των πελατών σας. 

Ξεχωρίστε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. 

Διευρύνετε το πελατολόγιο σας.

Αυξήστε την κερδοφορία και το κύρος της επιχείρησης σας.

Κάποια δεδομένα:

Το 70% των Ελλήνων χρησιμοποιούν καθημερινά το διαδίκτυο.
Το 80% των χρηστών του διαδικτύου έχουν αναζητήσει πληροφορίες και πάροχο υγείας στο διαδίκτυο.
Οι 9/10 δεν εμπιστεύονται προμηθευτή/επαγγελματία υγείας που δεν εμφανίζεται στις σχετικές καταχωρήσεις/αναζητήσεις.

Το oxygonospiti  είναι στα πρώτα αποτελέσματα σε όλες τις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Μπείτε στην πρώτη σελίδα της google με το λιγότερο κόστος. Προβάλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας τόσο στο κοινό της περιοχής σας όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ο ιατρός συστήνει οξυγόνο στο σπίτι, ο ασθενής ρωτάει που το βρίσκω αυτό, και ο ιατρός συνήθως προτείνει τον επαγγελματία υγείας που συνεργάζεται και εμπιστεύεται ή του λέει να βρει κάποιον στο διαδίκτυο.  Ο ασθενής πηγαίνει στο σπίτι και ενώ παλαιότερα καλούσε από το σταθερό του αυτον που του είχε προτείνει ο ιατρός, τώρα πλέον αναζητά σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο και μετά αποφασίζει ποιον πάροχο υγείας θα επιλέξει.

Με την καταγραφή σας, τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης σας, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα σας είναι άμεσα προσβάσιμα σε όποιον τα χρειάζεται (στον ασθενή που του έχει συσταθεί οξυγονοθεραπεία ή και στον ιατρό που αναζητά νέους συνεργάτες).

Αντίθετα, η μη ύπαρξη σας μπορεί να επιφέρει σκέψεις αμφισβήτησης σχετικά με τη φύση και την ποιότητα των υπηρεσιών σας, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων.

Το oxygonospiti.gr είναι υπερήφανος χορηγός αρκετών δράσεων σχετικά με τη ΧΑΠ και άλλες ασθένειες του αναπνευστικού που χρήζουν οξυγονοθεραπείας.

Αυτό έχει πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες μας

O νέος πελάτης ή συνεργάτης  θα σας εμπιστευτεί περισσότερο με την παρουσία σας. Η παρουσία σας στον μοναδικό οδηγό πιστοποιημένων προμηθευτών ιατρικού οξυγόνου  προσδίδει κύρος και αναγνωρισιμότητα στην επιχείρηση σας, ενώ είστε πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων και των νέων συμφωνιών.

Αντίθετα, η μη ύπαρξη σας  μπορεί να επιφέρει σκέψεις αμφισβήτησης σχετικά με τη φύση και την ποιότητα των υπηρεσιών σας και απώλεια εσόδων.

Η οξυγονοθεραπεία είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε πιστοποιημένος προμηθευτής οξυγονοθεραπείας στο σπίτι ή  αν είστε επαγγελματίας υγείας.

Για να συμμετέχετε παρακαλώ συμπληρώστε  την απλή φόρμα συμμετοχής και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

oxygen help

Το site χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία του και για την καλύτερη απόδοση του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.