24/7 Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι

Καλώς ορίσατε

 Tο oxygonospiti.gr είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα οδηγός για την παροχή οξυγονοθεραπείας στο σπίτι.

Στόχος του είναι να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη των ασθενών για υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση σχετικά με την παροχή συμπληρωματικού οξυγόνου στο σπίτι.

Στις σελίδες του oxygonospiti.gr μπορείτε να βρείτε άμεσα πιστοποιημένο προμηθευτή οξυγονοθεραπείας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και να ενημερωθείτε σχετικά με τη θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι.

Βρες άμεσα

Βρείτε άμεσα συμβεβλημένο προμηθευτή /πνευμονολόγο στην περιοχή σας, Οξύμετρα, πιεσόμετρα, αναλώσιμα, μάσκες οξυγονοθεραπείας, φιάλες οξυγόνου, συμπυκνωτές οξυγόνου, φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, κάλυψη γραφειοκρατικών διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία, εξειδικευμένο προσωπικό, πανελλαδική κάλυψη, άμεση παράδοση, υπεύθυνη ενημέρωση, Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας ως ασφαλισμένος και ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστοποιημένοι

Η ομάδα μας, μεταξύ άλλων, αποτελείται τόσο από επιστήμονες όσο και από ασθενείς. Ο λόγος είναι προφανής. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας, πέρα από τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τα ίδια θέματα με εσάς.Η συνεργασία μας με φορείς ενημέρωσης για τη ΧΑΠ, το άσθμα και άλλες χρόνιες ασθένειες του αναπνευστικού δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς  να έχουν την πληρέστερη ενημέρωση για την ασθένεια τους.

Εντός ημέρας

Αποκτήστε άμεσα τον απαιτούμενο εξοπλισμό οξυγονοθεραπείας  (BiPap, CPAP, συμπυκνωτές οξυγόνου, φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, πιεσόμετρα, οξύμετρα, μάσκες, νεφελοποιητές κ.α ) που είναι απαραίτητος για την υγεία σας. εκπαίδευση στη χρήση των συσκευών, κάλυψη της οξυγονοθεραπείας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων - ταξιδιών σας, άμεση αντικατάσταση, 24 ώρη υποστήριξη. Συμβουλές για την οξυγονοθεραπεία και τον εξοπλισμό.

Ζωτικής Σημασίας

Το οξυγόνο στο σπίτι είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή που το χρειάζεται. Τηλεφωνήστε τώρα για να ξεκινήσετε άμεσα την οξυγονοθεραπεία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για όποιο θέμα σχετίζεται με την οξυγονοθεραπεία σας.Πλήρης κάλυψη των διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία. Άμεση κάλυψη της οξυγονοθεραπείας σας με ένα τηλεφώνημα. Αν είστε πιστοποιημένος προμηθευτής αναπνευστικών συσκευών και θέλετε να προσθέσουμε πληροφορίες για εσάς απλά συμπληρώστε την φόρμα στην σελίδα επικοινωνία.

ΕΟΠΥΥ

Η οξυγονοθεραπεία καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.Το οξυγόνο στο σπίτι είναι δωρεάν για τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ. Η οξυγονοθεραπεία παρέχεται με συνταγή πνευμονολόγου..  Να ακολουθείτε τις οδηγίες του πνευμονολόγου σας σχετικά με τη ροή του οξυγόνου (ποσότητα) και τις ώρες που θα λαμβάνεται την οξυγονοθεραπεία σας. Οι προμηθευτές οξυγονοθεραπείας του καταλόγου είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ: www.eopy.gov.gr. 

Συνταγογράφηση

Η θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι μπορεί να σας συνταγογραφηθεί όταν έχετε πολύ χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας. Οξυγόνο στο σπίτι | Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι. Ποιων ασθενειών η θεραπεία περιλαμβάνει οξυγόνο στο σπίτι; Μεταξύ άλλων: Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια ΧΑΠ Αναπνευστική Ανεπάρκεια Πνευμονική Υπέρταση Πνευμονική Ίνωση Καρδιακή Ανεπάρκεια κ.α. Ο πνευμονολόγος  θα σας ενημερώσει σχετικά με την διάρκεια της οξυγονοθεραπείας σας και τη ποσότητα επιπλέον οξυγόνου που χρειάζεστε

δΙΚΤΥΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πανελλαδικά μέσα από το πιστοποιημένο δίκτυο προμηθευτών, παρέχεται η ενημέρωση σχετικά με τα ιατρικά  μηχανήματα για τη θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι, εκπαίδευση για τη χρήση των ιατρικών συσκευών , κάλυψη των γραφειοκρατικών διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι απαιτείται προκειμένου να είστε ασφαλείς και υγιείς. Ενημερωθείτε και διατηρείστε τη ζωή σας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η οξυγονοθεραπεία και η παροχή οξυγόνου στο σπίτι είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή. Φροντίζουμε ώστε να καλύπτονται στο 100% οι ανάγκες της οξυγονοθεραπείας σας.

Το επιστημονικό προσωπικό μας, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες, οι συνεργαζόμενοι πνευμονολόγοι και παθολόγοι και όλοι οι άνθρωποι του oxygonospiti.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Καλέστε μας τώρα

oxygen help

Το site χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία του και για την καλύτερη απόδοση του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.