Οξυγόνο στο σπίτι

oxygonostospiti.gr/oxygonospiti.gr

Το oxygonostospiti είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα οδηγός για την παροχή οξυγονοθεραπείας στο σπίτι.

Στόχος του είναι να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη των ασθενών για υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση σχετικά με την παροχή συμπληρωματικού οξυγόνου στο σπίτι.

Μέσα από τις σελίδες του oxygonospiti.gr ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρει άμεσα πιστοποιημένο προμηθευτή οξυγονοθεραπείας στην περιοχή που τον ενδιαφέρει και να ενημερωθεί σχετικά με τη θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι.

Στις σελίδες του oxygonospiti.gr θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οξυγονοθεραπεία στο σπίτι.

Περιηγηθείτε στο Menu στο πάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η ομάδα πίσω από το οξυγόνο στο σπίτι (oxygonospiti.gr).

Η ομάδα μας, μεταξύ άλλων, αποτελείται τόσο από επιστήμονες όσο και από ασθενείς. Ο λόγος είναι προφανής. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας, πέρα από τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τα ίδια θέματα με εσάς.

Οξυγόνο στο σπίτι σε όλη την Ελλάδα

οξυγόνο στο σπίτι

Πανελλαδικά μέσα από το πιστοποιημένο δίκτυο προμηθευτών, παρέχεται η ενημέρωση σχετικά με τα ιατρικά  μηχανήματα για τη θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι, εκπαίδευση για τη χρήση των ιατρικών συσκευών , κάλυψη των γραφειοκρατικών διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι απαιτείται προκειμένου να είστε ασφαλείς και υγιείς. Ενημερωθείτε και διατηρείστε τη ζωή σας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η οξυγονοθεραπεία και η παροχή οξυγόνου στο σπίτι είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή. Φροντίζουμε ώστε να καλύπτονται στο 100% οι ανάγκες της οξυγονοθεραπείας σας.

Το επιστημονικό προσωπικό μας, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες, οι συνεργαζόμενοι πνευμονολόγοι και παθολόγοι και όλοι ο άνθρωποι του oxygonospiti.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Το oxygono sto spiti .gr δημιουργείται για να σας παρέχει υπεύθυνα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την οξυγονοθεραπεία σας. Είναι μέρος της δράσης: Μάθε περισσότερα – Ανέπνευσε καλύτερα

Απλά περιηγηθείτε στο μενού στο πάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η οξυγονοθεραπεία καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Η θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι μπορεί να σας συνταγογραφηθεί όταν έχετε πολύ χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας.

Το οξυγόνο στο σπίτι είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή που το χρειάζεται. Τηλεφωνήστε τώρα για να ξεκινήσετε άμεσα την οξυγονοθεραπεία σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποιο θέμα σχετίζεται με την οξυγονοθεραπεία σας.

Οξυγόνο στο σπίτι | Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι.

Πλήρης κάλυψη των διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία.

Άμεση κάλυψη της οξυγονοθεραπείας σας με ένα τηλεφώνημα.

Το οξυγόνο στο σπίτι είναι δωρεάν για τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ.

Η οξυγονοθεραπεία παρέχεται με συνταγή πνευμονολόγου. Ο πνευμονολόγος  θα σας ενημερώσει σχετικά με την διάρκεια της οξυγονοθεραπείας σας και τη ποσότητα επιπλέον οξυγόνου που χρειάζεστε.  Να ακολουθείτε τις οδηγίες του πνευμονολόγου σας σχετικά με τη ροή του οξυγόνου (ποσότητα) και τις ώρες που θα λαμβάνεται την οξυγονοθεραπεία σας.

Οι προμηθευτές οξυγονοθεραπείας του καταλόγου είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ: www.eopy.gov.gr. 

Αν είστε πιστοποιημένος προμηθευτής αναπνευστικών συσκευών και θέλετε να προσθέσουμε πληροφορίες για εσάς απλά συμπληρώστε την φόρμα στην σελίδα επικοινωνία.

Ποιων ασθενειών η θεραπεία περιλαμβάνει οξυγόνο στο σπίτι;

Μεταξύ άλλων:
Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια ΧΑΠ
Αναπνευστική Ανεπάρκεια
Πνευμονική Υπέρταση
Πνευμονική Ίνωση
Καρδιακή Ανεπάρκεια κ.α.

Στο οξυγόνο στο σπίτι θα βρείτε:

Οξύμετρα, πιεσόμετρα, αναλώσιμα, μάσκες οξυγονοθεραπείας, φιάλες οξυγόνου, συμπυκνωτές οξυγόνου, φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, κάλυψη γραφειοκρατικών διαδικασιών με τα ασφαλιστικά ταμεία, εξειδικευμένο προσωπικό, πανελλαδική κάλυψη, άμεση παράδοση, υπεύθυνη ενημέρωση, εκπαίδευση στη χρήση των συσκευών, κάλυψη της οξυγονοθεραπείας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων – ταξιδιών σας, άμεση αντικατάσταση, 24 ώρη υποστήριξη…

Η συνεργασία μας με φορείς ενημέρωσης για τη ΧΑΠ, το άσθμα και άλλες χρόνιες ασθένειες του αναπνευστικού δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς  να έχουν την πληρέστερη ενημέρωση για την ασθένεια τους.

Το oxygonospiti.gr είναι μέρος της δράσης:

Μάθε περισσότερα – Ανέπνευσε καλύτερα