24/7 Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι

Συμπυκνωτές οξυγόνου

Στο οξυγόνο σπίτι θα βρείτε συμπυκνωτές οξυγόνου κατάλληλους για όλους τους τύπους οξυγονοθεραπείας.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου που παρέχουμε είναι προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Συμπυκνωτές οξυγόνου δωρεάν για τον ασθενή γιατί καλύπτονται 100% από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου έχουν βελτιώσει πολύ το επίπεδο ζωής των ασθενών που χρίζουν  οξυγονοθεραπείας. 

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου εξελίσσονται συνεχώς. Τα χαρακτηριστικά τα οποία βελτιώνονται είναi ο όγκος που καταλαμβάνουν, το βάρος τους και ο θόρυβος που παράγουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν είναι χαμηλού θορύβου και έχουν ροδάκια για εύκολη μεταφορά εντός της οικίας.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν οι σταθεροί για χρήση στο σπίτι και οι φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου για χρήση εκτός σπιτιού.

Αν ο ιατρός  σας συνέστησε οξυγονοθεραπεία ή έχετε προβλήματα αναπνοής επικοινωνήστε μαζί μας. Με ένα τηλεφώνημα θα έχετε άμεσα τον συμπυκνωτή οξυγόνου που χρειάζεστε στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη οξυγονοθεραπείας σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες σας για οξυγόνο στο σπίτι, στο γραφείο, στο εξοχικό και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Συμπυκνωτές οξυγόνου για όλους

Οι υπηρεσίες οξυγονοθεραπείας που παρέχουμε έχουν δημιουργηθεί για να απολαύσετε τη ζωή σας. Κάντε θεραπεία με οξυγόνο στο σπίτι και διατηρείστε τη ζωή σας σε φυσιολογικά επίπεδα.   Επικοινωνήστε μαζί μας και αναπνεύστε ελεύθερα.  

Ενημερωθείτε σχετικά με το ποίες είναι οι διαφορές μεταξύ παλμικής και συνεχόμενης ροής οξυγόνου έτσι ώστε να επιλέξετε ένα ιατρικό μηχάνημα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Να προμηθεύεστε μόνο πιστοποιημένα ιατρικά μηχανήματα από πιστοποιημένους  παρόχους.

Διαβάζετε πάντα τα εγχειρίδια χρήσης των μηχανημάτων να ακολουθείτε τις οδηγίες και να φροντίζετε για την καλή συντήρηση των συμπυκνωτών. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι το οξυγόνο είναι εύφλεκτο αέριο και η χρήση του απαιτεί προσοχή. Να αλλάζετε τα φίλτρα σε τακτά διαστήματα. Επικοινωνήστε με τον πάροχο σας για όποια απορία έχετε σχετικά με τη χρήση των μηχανημάτων.

Συμπυκνωτές οξυγόνου

πιστοποιημένες ιατρικές συσκευές

Με μοναδικό κόστος λειτουργίας την χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι η επικρατέστερη επιλογή για την κάλυψη της οξυγονοθεραπείας του ασθενή.

Αυτές οι συσκευές λειτουργούν με ηλεκτρισμό. Σε αυτού του τύπου τις συσκευές το συμπυκνωμένο οξυγόνο δεν υπάρχει αποθηκευμένο σε κάποιο δοχείο αλλά παράγεται επί τόπου από την ίδια τη συσκευή. Ένας αεροσυμπιεστής συμπυκνώνει τον αέρα του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια ο αέρας αυτός φιλτράρεται και παρέχεται στον χρήστη. Το φιλτράρισμα του συμπυκνωμένου αέρα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Μέσω μοριακών κόσκινων ή μέσω συγκεντρωτή μεμβράνης.

Ποίος είναι ο κατάλληλος συμπυκνωτής οξυγόνου;

Η σωστή επιλογή συμπυκνωτή οξυγόνου θα βελτιώσει πολύ την καθημερινότητα σας.

Είναι μία εύκολη επιλογή αν λάβουμε υπόψιν μας κάποιους παράγοντες. Ο κυριότερος παράγοντας είναι η συνταγή του ιατρού μας, μετά ακολουθεί ο θόρυβος που παράγει, η κατανάλωση ενέργειας και ο όγκος τους. Ένας πιστοποιημένος πάροχος θα σας παρέχει το καλύτερο μοντέλο για την περίπτωση σας, Επικοινωνήστε μαζί μας και αναπνεύστε ελεύθερα.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι πιστοποιημένες ιατρικές συσκευές, υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και χαμηλού θορύβου.

 Είναι σημαντικό ο συμπυκνωτής που θα επιλέξετε να είναι χαμηλού θορύβου και να καταναλώνει λίγη ενέργεια.

Τις περισσότερες ώρες τις ημέρας (ίσως και της νύχτας) ο συμπυκνωτής θα βρίσκεται σε λειτουργία.

Όλοι μας οι συμπυκνωτές συνοδεύονται από βαθμολόγηση καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει  ότι οι συμπυκνωτές που σας παρέχουμε διαβαθμίζονται όχι μόνο ποσοτικά αλλά και βάση των επιμέρους χαρακτηριστικών τους. Είκοσι ημέρες μετά από τη χρήση του μηχανήματος από εσάς, ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει να αξιολογήσετε τον εξοπλισμό  και τις  υπηρεσίες που έχετε λάβει. Έτσι διασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους ασθενείς.

Οξυμετρία – οξυμέτρηση (οξύμετρα)

Η μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα γίνεται αναίμακτα και σε δευτερόλεπτα με ένα οξύμετρο. Η εταιρία μας διαθέτει οξύμετρα, πιστοποιημένα ως ιατρικά μηχανήματα, κατάλληλα και για νοσοκομειακή χρήση. Τα οξύμετρα πλέον είναι προσιτά σε όλους. Χρησιμοποιείτε μόνο πιστοποιημένα παλμικά οξύμετρα. Ένα ιατρικό μηχάνημα που δεν δουλεύει σίγουρα σωστά  μπορεί να είναι επικίνδυνο και ίσως και μοιραίο. 

Συμπυκνωτές οξυγόνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συμπυκνωτές οξυγόνου σε προσφορά

Συμπυκνωτές οξυγόνου δωρεάν

Bipap, CPAP, μάσκες οξυγονοθεραπείας, νεφελοποιητές, οξύμετρα, πιεσόμετρα, ιατρικά μηχανήματα. Ανοιξιάτικες προσφορές!

3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ιατρικά μηχανήματα.

Άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Η οξυγονοθεραπεία και ο συμπυκνωτής οξυγόνου είναι ζωτικής σημασίας για τον ασθενή.

Το οξυγόνο είναι κύριο συστατικό της ανθρώπινης ύπαρξης και της ζωής γενικότερα.

Αρκέι να αναπνεύσετε, για να εκτιμήσετε την ζωτική σημασία του οξυγόνου στην καθημερινή μας  ζωή. Η διαδικασία της αναπνοής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη ζωή.

Με γνώμονα αυτή την πραγματικότητα και με πλήρη  συναίσθηση της αποστολής μας, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τις οξυγονοθεραπείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και νιώστε τα οφέλη της οξυγονοθεραπείας του oxygonospiti.gr

Συμπυκνωτές οξυγόνου. Ποια η διαφορά παλμικής και συνεχούς ροής; Η συνταγή του πνευμονολόγου σε τι αναφέρεται;

Η διαφορά παλμικής και συνεχούς ροής παραγωγής οξυγόνου είναι χονδρικά αυτό που περιγράφουν οι λέξεις. Οι τελευταίοι παρέχουν το οξυγόνο συνεχόμενα στον ασθενή, ενώ οι πρώτοι (παλμικής ροής) παρέχουν οξυγόνο με δόσεις. Κατά τη διάρκεια της εκπνοής του ασθενούς σταματάν την παροχή οξυγόνου. Όταν ανιχνεύσουν προσπάθεια εισπνοής παρέχουν πάλι οξυγόνο στον ασθενή.

Η συνταγή του ιατρού σας για οξυγονοθεραπεία αναφέρεται στη συνεχή ροή παροχής οξυγόνου. Πάντα να συμβουλέυεστε τον πνευμονολόγο σας για όποια απορία έχετε σχετικά με την οξυγονοθεραπεία σας και  για τη χρήση των φαρμάκων σας. Είναι ο μόνος αρμόδιος να σας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση της υγείας και για να αλλάξει τη θεραπεία σας.

oxygen help

Το site χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία του και για την καλύτερη απόδοση του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.