24/7 Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι

Οδηγίες περί διασυνοριακής περίθαλψης στην Ευρωπαϊκή Ένωση

O νέος ιστότοπος αποτελεί μία πύλη πληροφόρησης στα ελληνικά και αγγλικά, για όλα όσα αφορούν στα δικαιώματα των ασθενών στην περίθαλψη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέροντας ταυτόχρονα χρήσιμες πληροφορίες για τους εισερχόμενους Ευρωπαίους ασφαλισμένους, που αναζητούν, επιλέγουν ή χρειάζονται εκτάκτως ιατρική φροντίδα στην Ελλάδα. Η νέα αυτή πλατφόρμα επικοινωνίας αποτελεί προϊόν των συντονισμένων δράσεων της Δ/νσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων ΕΟΠΥΥ, στην επιμέλεια και οργάνωση, και της Δ/νσης Πληροφορικής ΕΟΠΥΥ, στην τεχνική ανάπτυξη, και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα ενημερώνεται, αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται συνεχώς. Φιλοδοξία του Οργανισμού είναι το eu-healthcare.eopyy.gov.gr να αποτελέσει μέρος ενός μεγαλύτερου στρατηγικού σχεδίου με στόχο την ανθρωποκεντρική φροντίδα και τις ποιοτικές υπηρεσίας υγείας.

Τo eu-healthcare.eopyy.gov.gr είναι το εθνικό σημείο επαφής για την παροχή πληροφοριών σε ασθενείς, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της υγείας σχετικά με τη διασυνοριακή περίθαλψη σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

oxygen help

Το site χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία του και για την καλύτερη απόδοση του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.