24/7 Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι

Επικοινωνία

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Το oxygonospiti.gr δημιουργείται για να σας παρέχει υπεύθυνα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την οξυγονοθεραπεία σας.

Εγγυάται την πλήρη ασφάλεια, αξιοπιστία, ενημέρωση, κάλυψη γραφειοκρατίας, συνταγογράφηση πνευμονολόγου και ότι απαιτείται ώστε να αποκτήσετε άμεσα τον απαιτούμενο εξοπλισμό (BiPap, CPAP, συμπυκνωτές οξυγόνου, φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, πιεσόμετρα, οξύμετρα, μάσκες, νεφελοποιητές.

Οι συνεργάτες μας πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Με ένα τηλεφώνημα σας  λύνεται όποιο θέμα αφορά την οξυγονοθεραπεία σας. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας μέσα από τους εκατοντάδες παρόχους με γνώμονα τα υψηλότερα κριτήρια. Το οξυγόνο σπίτι συνεργάζεται μόνο με πιστοποιημένους παρόχους οξυγόνου.

Η  ασφάλεια του ασθενή, η βελτίωση της καθημερινότητας του κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας, το εκπαιδευμένο προσωπικό, ο πιστοποιημένος για ιατρική χρήση εξοπλισμός και η 24ώρη γραμμή επικοινωνίας είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.

Σύντομα κοντά σας.   

Αν είστε επαγγελματίας υγείας – πιστοποιημένος πάροχος αναπνευστικών συσκευών και θέλετε να προσθέσουμε στοιχεία σχετικά με την εταιρεία σας παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

oxygen help

Το site χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία του και για την καλύτερη απόδοση του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.